Comenzi și livrare

 

Cum comanzi online pe alaplaya.ro?

Pentru a comanda online produse pe site-ul alaplaya.ro ai nevoie de un cont de utilizator. După crearea contului și logarea în contul tău de utilizator, adaugă produsele pe care le dorești în coșul de cumpărături și apasă butonul de finalizare a comenzii.

Apoi te asiguri că toate datele completate sunt corecte, alegi modalitatea de livrare și modalitatea de plată și apeși butonul de plasare a comenzii.

 

Procesarea comenzilor și livrarea produselor

Comenzile plasate într-o zi lucrătoare, până în ora 14:00, de obicei se vor procesa și preda curierului în aceeași zi.

Comenzile plasate într-o zi lucrătoare, după ora 14:00, de obicei se vor procesa și preda curierului în prima zi lucrătoare următoare.

Comenzile plasate în weekend sau într-o zi care este declarată zi liberă vor fi procesate în prima zi lucrătoare următoare.

 

Livrarea produselor se face contra cost, prin curierat rapid.

Pentru colete cu greutatea mai mică sau egală cu 3kg, costul livrării în București și în orașele mari din România este de 27 de lei. 

Pentru colete cu greutatea mai mare de 3kg, la costul livrării se adaugă 0.8 RON pentru fiecare kilogram adițional. 

Costul final al transportului va fi afișat în pagina de Comandă, după selectarea adresei de livrare, iar pentru informații suplimentare despre indexul de combustibil, te rugăm să accesezi https://www.dpd.com/ro/ro/expedierea-coletelor/index-combustibil/ 

Pentru comenzile cu valoare mai mare sau egală cu 400 de lei, costul transportului este GRATUIT.

Toate prețurile afișate pe site conțin TVA.

Ultima actualizare la data de 01.01.2024