Nu zicem că ar trebui să fie primul lucru pe care să-l pui în bagaj. Dar nici nu-l lăsa pe listă abia după a treia pereche de șlapi, a opta rochie sau pereche de pantaloni ori după al zecelea tricou.

Un poncho de plajă s-ar putea să-ți fie mai folositor decât crezi în diminețile ceva mai reci în care soarele n-are chef și stă ascuns în nori, sau în serile lungi, când se lasă cu povești până la răsărit.

Plus că ce e mai comod? Să te ștergi cu prosopul de plajă și să-l înfășori în jurul tău încercând să te usuci cât mai bine, peste tot? Sau să tragi rapid un poncho de plajă pe tine, cu gluga pe cap, și să rezolvi rapid problema?

Iar dacă zici că n-ai o problemă să te usuci cu prosopul, să vezi când ai de uscat doi copii care numai locului nu stau după ce au ieșit din apă. Nu mai bine îi îmbraci în poncho de copii, din bumbac super absorbant, și-i lași să se joace?

Apoi, la restaurant. Intri doar în costum de baie? Puțin probabil. Așa că dacă ai ponchoul pe tine, poți să dai deja comanda.

Sunt multe situații în care un poncho chiar ți-ar prinde bine. Nu de alta, dar cum faci dacă vrei să schimbi costumul sau sutienul pe plajă, dar n-ai o toaletă sau o cabină de schimb în apropiere? Și nici un paravan sau vreun ascunziș. Cu un poncho pe tine, îți poți retrage brațele prin mâneci, în interiorul ponchoului, și te schimbi fără să te vadă nimeni deși în jurul tău e plin de lume.

Pune un poncho de plajă în bagajul de vacanță. Dacă n-ai unul, alege din modelele de aici: poncho femei, poncho bărbați, poncho copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *